Blokkenschema

(Uitleg van deze pagina)

In het onderstaande blokkenschema hebben we alle acts van dag 1 en 2 van het Lowlands Festival 2018 geplaatst. In dit voorbeeld zijn 6 podia gebruikt maar het blokkenschema past zich automatisch aan of er 1, 2, 3, 4, 5, of 6 podia aanwezig zijn op jouw festival. Bovendien veranderd het blokkenschema in een zeer handig verticaal schema op mobiele apparaten tot een schermbreedte van 992px. Hierdoor kunnen de bezoekers van jouw festival precies zien welke acts in de komende uren te zien zijn.

Als de gene die de website gaat vullen is ingelogd op de website dan moeten er een aantal dingen worden ingesteld om het blokkenschema te laten functioneren. Als er wordt ingesteld uit hoeveel dagen het festival bestaat, wat de tijden zijn dat het festival begint en eindigt en het aantal podia dat het festival heeft wordt automatisch naar aanleiding van deze gegevens het blokkenschema gegenereerd. (maak je browser scherm maar smaller dan zie je wat er gebeurd)

De blokjes van de optredens worden automatisch toegevoegd door bij de bands op te geven op welk podium ze spelen, op welke dag van het festival, hoe laat de band begint en hoelang het optreden duurt.

Willen mensen meer informatie over de band dan kunnen ze op een blokje drukken en gaan ze naar de pagina van de band. We hebben voor 3 van de bands, the Wombats, De Staat en N*E*R*D* een complete band pagina gemaakt zodat je kan zien hoe die er uit kan komen te zien.

vrijdag 17 augustus
10:00 uur
10:30 uur
11:00 uur
11:30 uur
12:00 uur
12:30 uur
13:00 uur
13:30 uur
14:00 uur
14:30 uur
15:00 uur
15:30 uur
16:00 uur
16:30 uur
17:00 uur
17:30 uur
18:00 uur
18:30 uur
19:00 uur
19:30 uur
20:00 uur
20:30 uur
21:00 uur
21:30 uur
22:00 uur
22:30 uur
23:00 uur
23:30 uur
0:00 uur
0:30 uur
1:00 uur
1:30 uur
2:00 uur
2:30 uur
3:00 uur
3:30 uur
4:00 uur
4:30 uur
Festival start: 9:00
Locatie Alpha

Yoga

Aanvang: 10:30
Duur: 60 min
Locatie: India

The Fever 333

Aanvang: 12:15
Duur: 60 min
Locatie: India

Jacin Trill

Aanvang: 12:15
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

Bazart

Aanvang: 13:00
Duur: 30 min
Locatie: Bravo

De La Soul

Aanvang: 13:15
Duur: 45 min
Locatie: Alpha

Arp Frique

Aanvang: 13:30
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Jade Bird

Aanvang: 13:45
Duur: 45 min
Locatie: Lima

Rolling Blackouts Coastal Fever

Aanvang: 14:00
Duur: 60 min
Locatie: India

Death From Above

Aanvang: 14:45
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

Little Simz

Aanvang: 14:45
Duur: 45 min
Locatie: Heineken

Amyl and The Sniffers

Aanvang: 15:00
Duur: 30 min
Locatie: X-Ray

The Wombats

Aanvang: 15:30
Duur: 60 min
Locatie: Alpha

Mahalla

Aanvang: 15:30
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Protomartyr

Aanvang: 15:50
Duur: 60 min
Locatie: India

Jordan Rakel

Aanvang: 16:30
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

George Fitzgerald

Aanvang: 16:30
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Nils Frahm

Aanvang: 16:45
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

De Jeugd Van Tegenwoordig

Aanvang: 17:30
Duur: 60 min
Locatie: Alpha

Cabbage

Aanvang: 17:30
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Lauv

Aanvang: 17:30
Duur: 60 min
Locatie: India

Brockhampton

Aanvang: 18:30
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

Yonaka

Aanvang: 18:30
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

The Blaze

Aanvang: 18:45
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

The War On Drugs

Aanvang: 19:15
Duur: 75 min
Locatie: Alpha

Tshegue

Aanvang: 19:45
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Maribou State

Aanvang: 19:45
Duur: 60 min
Locatie: India

Eefje De Visser

Aanvang: 20:00
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Bicep

Aanvang: 20:30
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

Blaudzun

Aanvang: 20:45
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

Gorillaz

Aanvang: 21:15
Duur: 75 min
Locatie: Alpha

Warhaus

Aanvang: 21:45
Duur: 60 min
Locatie: India

Christeene

Aanvang: 21:45
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

La Inédita

Aanvang: 22:00
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Ben UFO

Aanvang: 23:00
Duur: 135 min
Locatie: Bravo

Indie Disco: DJ Arnold & DJ Brutus

Aanvang: 23:00
Duur: 240 min
Locatie: Heineken

Yung Feurich

Aanvang: 23:00
Duur: 60 min
Locatie: India

Job Sifre

Aanvang: 23:00
Duur: 90 min
Locatie: X-Ray

Reggae Night

Aanvang: 23:15
Duur: 235 min
Locatie: Lima

Yaeji

Aanvang: 00:00
Duur: 60 min
Locatie: India

Volvox

Aanvang: 00:30
Duur: 120 min
Locatie: X-Ray

Mr Carmack

Aanvang: 01:00
Duur: 75 min
Locatie: India

Fatima Yamaha

Aanvang: 01:15
Duur: 75 min
Locatie: Bravo

Jarreau Vandal

Aanvang: 02:15
Duur: 75 min
Locatie: India

Motor City Drum Ensemble

Aanvang: 02:30
Duur: 120 min
Locatie: Bravo

Avalon Emerson

Aanvang: 02:30
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Faisal

Aanvang: 03:30
Duur: 60 min
Locatie: India
Locatie Lima

Mahalla

15:30

Cabbage

17:30

Tshegue

19:45
Festival einde 04:30 create PDF
zaterdag 18 augustus
10:00 uur
10:30 uur
11:00 uur
11:30 uur
12:00 uur
12:30 uur
13:00 uur
13:30 uur
14:00 uur
14:30 uur
15:00 uur
15:30 uur
16:00 uur
16:30 uur
17:00 uur
17:30 uur
18:00 uur
18:30 uur
19:00 uur
19:30 uur
20:00 uur
20:30 uur
21:00 uur
21:30 uur
22:00 uur
22:30 uur
23:00 uur
23:30 uur
0:00 uur
0:30 uur
1:00 uur
1:30 uur
2:00 uur
2:30 uur
3:00 uur
3:30 uur
4:00 uur
4:30 uur
Festival start: 9:00
Locatie Alpha

Yoga

Aanvang: 10:30
Duur: 60 min
Locatie: India

Taekwondo

Aanvang: 11:30
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

Luwten

Aanvang: 12:00
Duur: 45 min
Locatie: India

Jacob Banks

Aanvang: 12:30
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

Mario Batkovic

Aanvang: 12:30
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Employed to Serve

Aanvang: 12:45
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

DeWolff

Aanvang: 13:20
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

Gavin James

Aanvang: 13:45
Duur: 60 min
Locatie: Alpha

Leafs

Aanvang: 13:45
Duur: 45 min
Locatie: India

Nahkane

Aanvang: 14:15
Duur: 45 min
Locatie: X-Ray

Trixie Whitley

Aanvang: 14:20
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Rhye

Aanvang: 15:15
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

Sofi Tukker

Aanvang: 15:20
Duur: 45 min
Locatie: India

Bonobo

Aanvang: 15:45
Duur: 60 min
Locatie: Alpha

Phlake

Aanvang: 15:45
Duur: 45 min
Locatie: X-Ray

Sam Fender

Aanvang: 16:15
Duur: 45 min
Locatie: Lima

Stormzy

Aanvang: 16:30
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

Grizzly Bear

Aanvang: 17:00
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

Ho99o9

Aanvang: 17:00
Duur: 45 min
Locatie: India

Portico Quartet

Aanvang: 17:15
Duur: 50 min
Locatie: X-Ray

De Staat

Aanvang: 17:45
Duur: 60 min
Locatie: Alpha

Alika & Nueva Alianza

Aanvang: 18:00
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Nile Rodgers & Chic

Aanvang: 18:30
Duur: 60 min
Locatie: Bravo

BØRNS

Aanvang: 18:30
Duur: 60 min
Locatie: India

Cartiez

Aanvang: 18:45
Duur: 45 min
Locatie: X-Ray

David August

Aanvang: 19:00
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

James Bay

Aanvang: 19:45
Duur: 60 min
Locatie: Alpha

Txarango

Aanvang: 20:00
Duur: 60 min
Locatie: Lima

The Lemon Twigs

Aanvang: 20:15
Duur: 60 min
Locatie: India

Sons of Kemet

Aanvang: 20:15
Duur: 50 min
Locatie: X-Ray

Richie Hawtin

Aanvang: 20:45
Duur: 75 min
Locatie: Bravo

Miles Kane

Aanvang: 21:00
Duur: 60 min
Locatie: Heineken

N*E*R*D*

Aanvang: 21:45
Duur: 75 min
Locatie: Alpha

47Soul

Aanvang: 22:00
Duur: 60 min
Locatie: Lima

Floating Points

Aanvang: 22:00
Duur: 60 min
Locatie: India

Lorenzo Senni

Aanvang: 22:00
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Daniel Avery

Aanvang: 23:00
Duur: 90 min
Locatie: Bravo

Abstract, Waxfiend & Leeroy

Aanvang: 23:00
Duur: 240 min
Locatie: Heineken

Peggy Gou

Aanvang: 23:00
Duur: 135 min
Locatie: India

YallahYallah

Aanvang: 23:15
Duur: 225 min
Locatie: Lima

Born In Flamez

Aanvang: 23:15
Duur: 45 min
Locatie: X-Ray

Dinamarca

Aanvang: 00:00
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Charlotte de Witte

Aanvang: 00:30
Duur: 90 min
Locatie: Bravo

sophie

Aanvang: 01:00
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray

Tom Trago

Aanvang: 01:15
Duur: 75 min
Locatie: India

Surgeon

Aanvang: 02:00
Duur: 75 min
Locatie: Bravo

Lyzza

Aanvang: 02:00
Duur: 90 min
Locatie: X-Ray

Red Axes

Aanvang: 02:30
Duur: 120 min
Locatie: India

Dr. Rubinstein

Aanvang: 03:15
Duur: 105 min
Locatie: Bravo

Torus

Aanvang: 03:30
Duur: 60 min
Locatie: X-Ray
Locatie Alpha

Bonobo

15:45
Locatie India

Yoga

10:30

Luwten

12:00

Leafs

13:45

Ho99o9

17:00

BØRNS

18:30
Festival eind 04:30